Over mij

“Wie is Simone dan?” Dat ben ik: Linda Simone Eibrink. Fotograaf, vormgever, creatief specialist en maker met een scherp oog voor beeld, vorm en uitstraling. Elke dag ben ik het liefst bezig met wat ik het beste kan: creëren.

Ik ben een creatieve duizendpoot die houdt van afwisseling en daar goed op gedijt. Ik ga recht op mijn doel af, houd van duidelijkheid en ben niet bang om keuzes te maken of kritische vragen te stellen.

Daarnaast ben ik moeder van twee jongens en woon ik met mijn gezin in Lichtenvoorde, een dorp in de Achterhoek. Ik ben hier terechtgekomen vanwege de liefde. Oorspronkelijk kom ik uit het mooie Harderwijk, een plek waar ik nog steeds graag kom.

(Werk)ervaring

Toen ik werd aangenomen op het Cibap, de creatieve vakschool voor vormgeving in Zwolle, maakte ik voor het eerst kennis met de wereld van reclame en vormgeving. Het was daar dat mijn liefde voor fotografie ontstond. Deze passie heb ik verder verkend aan de ArtEZ in Enschede, een vrije omgeving waar ik kon ontdekken wie ik ben en waarom ik beelden creëer.

Daarnaast heb ik jarenlange ervaring opgedaan op verschillende marketingafdelingen van zowel grote als kleine organisaties en in diverse andere creatieve functies.

Maar wat doe je allemaal eigenlijk?

Fotografie en vormgeving – de perfecte combinatie

FOTOGRAFIE

Sfeerfotografie
Productfotografie
Bedrijfsfotografie

VORMGEVING

Logo-ontwerp
Flyers
Social Media

BRANDING

Meer dan alleen een logo. Strategisch en visueel design.

PARTICULIEREN

(Familie) fotografie.
Vormgeving van geboorte & trouwkaarten.


Wil je meer weten? Neem gerust contact op.

Volgen

Instagram / Facebook